Valkuilen

Er zijn bij de minilening wel een paar valkuilen waar je goed op moet letten. Tenminste, een paar, eigenlijk is het maar 1 valkuil, maar het is wel meteen een hele grote en het is er een waar toch veel mensen zich lelijk in vergissen en waar ook jij, mits je er niet genoeg aandacht aan besteed, de dupe van kan worden. Of het een valkuil is ligt overigens geheel aan jezelf, want de voorwaarden worden zeer duidelijk gecommuniceerd en het komt dan ook niet als een verrassing.

Afsluiten in haast omdat je nu geld nodig hebt

Je sluit je lening af in haast en daardoor besef je niet goed dat je toch echt je lening binnen 3 weken alweer moet hebben afgelost. Dit is de grote valkuil. Het is makkelijk om geld te lenen, maar je moet het ook razendsnel alweer kunnen terugbetalen. Indien je dit niet lukt hangt je een boete boven het hoofd.

Ook al ga je dus in alle haast geld lenen, het blijft verstandig om je hoofd erbij te houden en je goed te realiseren wat een minilening nu precies inhoudt en hoe snel 3 weken ook weer voorbij zijn. Dit wordt helder met je gecommuniceerd, dus je bent er in elk geval van op de hoogte. De voorwaarden zijn dus duidelijk wat betreft een minilening, dus het is jouw verantwoordelijkheid om er goed mee om te gaan.

This entry was posted in Informatie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.