Is het voldoen aan de criteria voldoende voor een minilening?

Het voldoen aan enkel de criteria die we hebben geschetst bij het stukje over Minilening.nl is niet voldoende om een minilening te kunnen afsluiten. Het zijn wel de belangrijkste criteria en ze zullen wel het meest zwaar tellen in de beoordeling van de aanbieder, maar toch wordt er ook nog naar iets anders gekeken. Misschien kun je het al raden, maar hierbij gaat het natuurlijk om de BKR toetsing. Deze wordt enkel bekeken en slechts in uitzonderlijke gevallen is dit een reden om af te keuren.

Je zult misschien denken: Ik heb nu geld nodig, gaat dit allemaal niet veel te lang duren voordat ik de minilening heb dan? Dat is niet helemaal waar, want al deze handelingen worden razendsnel uitgevoerd door de aanbieder. Daarnaast is het zo dat wanneer je al eens eerder een lening hebt gehad bij Minilening.nl je zeer snel het geld zal hebben indien er de voorgaande keer niks geks is gebeurd en alles naar behoren verliep.

Dus als je nu geld nodig hebt en het is je eerste keer dan een aanvraag doet, dan zal het inderdaad wel iets langer duren, maar op werkdagen zal het nog altijd zeer snel verlopen en kun je echt wel op dezelfde dag van je aanvraag nog je lening in de pocket hebben. Daar hoef je je dus weinig zorgen over te maken. Het zijn nu eenmaal handelingen die moeten worden uitgevoerd conform de regels.

This entry was posted in Informatie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.