Inleveren oud ijzer steeds aantrekkelijker

Nog te vaak wordt oud ijzer in ongebruikte staat gelaten met een langzame verroesting tot gevolg. Dit is een kwalijke zaak; niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Streef daarom altijd naar het hergebruiken van metaalsoorten en draag uw steentje bij aan een beter milieu. Uw oud ijzer kan namelijk ook opnieuw worden gebruikt. Bovendien is de prijs van oud ijzer de laatste jaren steeds meer opgelopen en biedt het daarnaast ook een financieel aantrekkelijke mogelijkheid om er een uitstekend bedrag aan terug te verdienen.

De toenemende koper prijs

Metaal Recyling is gespecialiseerd in de recycling van oud ijzer. Bij inname van uw ongebruikte oud ijzer werken we met de modernste apparatuur en volgens de actueel geldende standaarden. En uiteraard, allemaal op een milieu verantwoorde manier. Na het hebben vastgesteld van de hoeveel en kwaliteit zullen we de uiteindelijke waarde vaststellen. Deze waarde wordt bepaald op basis van de actuele dagprijs en worden gebaseerd op de officiële London Metal Exchange.

Een voordelige oud ijzer oplossing

Bij Metaal Reclyling Almelo denken we graag met u mee. Oud ijzer is vanzelfsprekend niet altijd even eenvoudig om in grote hoeveelheden te verplaatsen. Wanneer er behoefte aan is, kunt u ook bij ons terecht om het oud ijzer op te laten halen door onze ophaalservice. Als u besluit om uw oud ijzer bij ons langs te brengen dan zullen onze collega’s uw oud ijzer meteen wegen op de weegbedrag. Op basis van de vastgestelde waarde zal de betaling meteen plaatsvinden via een contante betaling, of eventueel via de bankrekening.

» Bent u overtuigd en wilt u bijdragen aan een beter milieu. Bied dan uw oud ijzer Almelo bij ons aan. Wilt u meer weten of direct contact? Kijk dan snel op Metaal Reclycing Almelo.

This entry was posted in Informatie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.